AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ERDEM PROJEMİZİN KİTABI YAYINLANDI

Kitabı açmak için tıklayınız...

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı ERDEM(eğitim de rehberlik ve destekleme modeli) olan ve Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje okulu kordinaritörlüğünde Aktürkler İmam hatip ortaokulu, Akharım Şehit Bülent Erdoğan İmam hatip ortaokulunun paydaşlıpında yürütülen "Önce Soru'nu yaz Sonra Sorunu Çöz" projesinin de içinde yer aldığı ERDEM 2022 proje kitapçığı yayınlandı. Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Aktürkler İmam Hatip Ortaokulu ve  Şehit Bülent Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerimizin akademik  anlamdaki başarılarını artırmak ve onları LGS ve TYT / AYT sınavlarına özgüvenli  bir şekilde hazırlayarak bir üst öğrenime geçişlerini sağlamak amacıyla bu proje  gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda öğretmenlerimiz soru yazma eğitimi almış ve  mesleki gelişimlerine katkı sağlamışlardır. Almış oldukları bu eğitim sayesinde  denemeler hazırlanarak öğrenciler her ay özgün denemelere katılmışlardır. Yapılan  denemeler proje kapsamında alınan optik okuyucu sayesinde değerlendirilmiş  ve sınav karneleri hazırlanmıştır. Bu denemelerdeki seviyeleri belirli aralıklarla  yapılan Türkiye geneli denemelerle kıyaslanmış ve öğrencilerin sınav karneleri okul  rehber öğretmenleri tarafından incelenerek gerekli yönlendirmeler yapılmıştır. Emeği geçen okullarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kitapta bulunduğumuz sayfalar 64-65

12-03-202412-03-2024